Cirrus moln

nexttop cirrus

nexttop cirrus cloud system

Cirrus moln indikerar vanligen en närliggande väderfront.

Cirrus är ett genus av atmosfäriskt moln som i allmänhet kännetecknas av tunna, spridda strängar. Detta moln kan bildas vid vilken höjd som helst mellan 5,0 km och 14 km över havet. Cirrus visas i allmänhet vit eller ljusgrå i färg. Cirrus moln bildar sig på andra planeter, inklusive Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus och eventuellt Neptunus.

Cumulus moln

Nexttop Cumulus Clouds

Nexttop Cumulus Clouds

Cumulus moln brukar indikera rätt väder.

Moln som har platta baser och beskrivs ofta som “puffy”, “cotton-like” i utseende. De är lågnivåmoln, i allmänhet mindre än 2000 m i höjd. Cumulus moln kan förekomma i sig, i linjer eller i kluster. Cumulus moln kan bildas i linjer som sträcker sig över 480km och kan växa till ett större system.

Business Agility via Cloud

Business Agility via Cloud

Ja – molnet har gått vanligt. Det är bara för svårt att ignorera alla sina fördelar: smidighet; närmare samarbete mellan IT-avdelningar och affärsenheter snabbare återkopplingsslingor; enklare utformning av produkter och tjänster. Cloud tillåter dig att undersöka maskininlärning, chatbots, Dina Internet och andra störande tekniker. Är du ombord också? Låt oss bekanta dig med IT-ledarnas röster som har gått ner i denna väg och har viss visdom att ge.

Source: infoworld.com/resources/162368